Det betaler sig at bruge Legato som din personlige revisor

Legato er medlem af Foreningen Danske Revisorer

REVISOR PRIS

Seriøs og professional service

Seriøs og profesionel
service du kan stole på

Som godkendt registreret revisor holder jeg mig løbende opdateret og deltager i diverse kurser, således at min viden og uddannelse hel tiden følger med min opgaver. Jeg planlægger min videreuddannelse ud fra mit kundesegment samt ud fra en generel viden omkring mit fag. Derfor kan du stole på, at jeg vil yde mit yderste også for din virksomhed.

Kan det blive
for billigt?

Internettet flyder over med tilbud om revisions­hjælp for næsten ingen penge, men der er altid en pris at betale. Prisen er måske manglende uddan­nelse eller det nødvendige overblik og tid. Det kan komme til at koste dig mange penge i den sidste ende. Andre lokker med billig pris men lægger en masse tillæg til når du er gået i fælden. Hos Legato arbejder du sammen med en registreret revisor der tager ansvar for opgaven og yder professionel råd­givning og service til en fast og fair pris.

Kan det blive for billigt?

Internettet flyder over med tilbud om revisionshjælp for næsten ingen penge, men der er altid en pris at betale. Prisen er måske manglende uddannelse eller det nødvendige overblik og tid. Det kan komme til at koste dig mange penge i den sidste ende. Andre lokker med billig pris men lægger en masse tillæg til når du er gået i fælden. Hos Legato arbejder du sammen med en registreret revisor der tager ansvar for opgaven og yder professionel rådgivning og service til en fast og fair pris.

revisor pris

Ydelser og priser

Jeg aftaler normalt en pris før arbejde påbegyndes. Så får du ingen overraskelser om det er for dit momsregnskab, dit årsregnskab, din selvangivelse eller noget helt andet. Min timepris varierer alt efter opgaven. Bogholderi er for eksempel billigere end regnskab. Ved at lade din registrerede revisor stå for dit bogholderi, så bliver dit regnskab også billigere, de jeg jo allerede har kendskab til tallene.

Kontakt mig helt uforpligtende
for en snak om dine regnskabsbehov

eller send mig en besked

5 + 10 =